Kielimatkat, 8–19-vuotiaille
Kehitä ratsastustaitojasi Englannissa
Varmista paikkasi kesän 2019 matkalla 150 €:n alennuksella!

Englantia ja ratsastusta Hastingsissa

Isäntäperhe
Englanti
Ikä 12-17

Kielimatkalle vai ratsastusleirille? Valitse molemmat! Lähde kanssamme viettämään kesää Hastingsiin, Englannin etelärannikolle, ja pääset treenaamaan sekä kielitaitoasi, että rakastamaasi lajia. Unohtumattomalla ratsastusleirillä pääset viettämään kesääsi Hastingsin vehreillä kukkuloilla yhdessä muiden kaltaistesi kansainvälisten hevosharrastajien kanssa.  

Ratsastusleiri

Ainutlaatuinen ratsastusleirimme tarjoaa mahdollisuuden yhdistää perinteinen kielimatka kansainväliseen ratsastusleiriin. Kahdella kielimatkaviikollasi on päivästäsi omistettu ratsastusleirille Hastingsin upeissa maisemissa, sinulle erikseen valitun hevosen kanssa. Kaksi viikkoa hevosen hoitoa, ja koulu- este- ja maastoratsastusta Etelä-Englannin upeilla vihreillä nummilla. Voisiko kesää enää upeammin viettää? Ratsastus- ja tallielämän lisäksi, opiskelet yhden kielimatkaviikkosi Sussex Coast Collegella, joka on yksi parhaimmista kouluistamme Englannissa. Opetustilat ovat modernit ja valoisat, ja heti koulun välittömästä läheisyydestä löytyy kauppoja ja kahviloita jokaiseen makuun. Tallielämän ja opiskelujen ulkopuolinen aikasi on täytetty aktiivisella vapaa-ajalla kohteeseen ja sen lähiympäristöön tutustuen.

Sisältyvät aktiviteetit

Hastingsin kielimatkat sisältävät paljon muutakin kuin englannin kielen opiskelua, kuten aktiivisen vapaa-ajan aktiviteettiohjelman. Omistautuneet ja osaavat STS Ohjaajat ovat mukana kaikissa aktiviteeteissa ja retkillä koko kielimatkasi ajan.

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Hastingsin kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoitusvaihtoehtomme

Kielimatkallasi Hastingsiin tulet majoittumaan sinulle huolella valitussa isäntäperheessä.

Isäntäpreheessä majoittuminen tarjoaa mahdollisuuden kestävien kontaktien luomiseen ja toiseen kotiin ulkomailla

Mitä hintaan sisältyy

 • Lennot ja ohjaaja
 • Kielenopiskelu
 • Reppu
 • STS Diplomi
 • Majoittuminen isäntäperheessä täysihoidolla
 • Retket ja aktiviteetit

Lähdöt ja hinnat

Varmista paikkasi kesän 2019 matkalla 150 €:n alennuksella!

Kaikki kurssivaihtoehdot

  • Ajankohta:
   Tue Jul 02 2019
   Pituus:
   21 Päivää
   Majoittuminen:
   Isäntäperhe
   Mistä:
   Helsinki
   2 645 €
   Reg price 2 795 €