Kielimatkat, 8–19-vuotiaille
Paranna kielitaitoasi Hastingsissa
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Englantia Hastingsissa

Ikä 12-17

Jo vuosisatojen ajan ovat ihmiset ympäri Englantia ja lähimaita matkustaneet Hastingsiin viettämään kesälomaa, eikä ihme; viihtyisät merenrantakahvilat, vehreät puistot, kiehtovat pikkukadut ja valloittava viihdelaituri tekevät Hastingsista monipuolisen kohteen niin lomamatkailuun, kuin kielimatkailuunkin. Tule mukaamme Hastingsiin selvittämään, mikä tekeekään siitä niin suositun.

Classic-kielikurssi

Kielimatkallasi Hastingsiin osallistut suosituimmalle, STS Classic-kurssillemme. Englannin oppitunnit ovat täydellinen sekoitus tehtäviä ja harjoituksia, jotka vahvistavat niin kirjallista, kuin suullistakin kielitaitoasi samalla, kun kartutat sanavarastoasi. Monipuoliset yksilö- ja ryhmätehtävät antavat myös loistavan mahdollisuuden rohkaistua kielenkäyttäjänä ja tulet jo nopeasti huomaamaan, kuinka sujuvasti keskusteletkaan uusien kansainvälisten ystäviesi kanssa ja asioit lähikaupassa.

Sisältyvät aktiviteetit

Hastingsin kielimatkat sisältävät paljon muutakin kuin englannin kielen opiskelua, kuten aktiivisen vapaa-ajan aktiviteettiohjelman. Omistautuneet ja osaavat STS Ohjaajat ovat mukana kaikissa aktiviteeteissa ja retkillä koko kielimatkasi ajan.

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Hastingsin kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoitusvaihtoehtomme


Kielimatkallasi Hastingsiin tulet majoittumaan sinulle huolella valitussa isäntäperheessä.

Isäntäpreheessä majoittuminen tarjoaa mahdollisuuden kestävien kontaktien luomiseen ja toiseen kotiin ulkomailla

Mitä hintaan sisältyy

  • Lennot ja ohjaaja
  • Majoittuminen isäntäperheessä täysihoidolla
  • Kielenopiskelu
  • Reppu
  • STS Diplomi
  • Retket ja aktiviteetit
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Lähdöt ja hinnat

Anna meidän auttaa