Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Oppilaiden, vanhempien ja ohjaajien kokemuksia kielimatkoista – tutustu STS Blogiin!
Ota haltuun englannin kieli

Kielimatkalle Hastingsiin

Lähde mukaan kielimatkalle Hastingsiin ja opi englantia viihtyisässä merenrantakaupugissa. Hastings on legendaarisen suosittu kielimatkakohde nuorempien, ympäri maailmaa saapuvien oppilaidemme keskudessa. Hastingsissa pääset nauttimaan kaupungin hälinästä ja pitkästä rantaviivasta yhdessä uusien ystäviesi kanssa.

Kohokohdat

  • Boheemi kulttuuri
  • Ainutlaatuinen Hastings Pier
  • Innovatiivinen ruokakulttuuri
  • Kiehtova keskiaikainen historia
  • Upeat maisemat rannikon kallioilta
  • Kesäiset ranta-aktiviteettimahdollisuudet

Kurssivaihtoehdot

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteemme, ole hyvä

Lataa kotikoneelle tai tilaa postilaatikkoon kannettuna ilmainen esitteemme ja saat lisätietoa kielimatkoistamme, kohdemaistamme ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele englantia Hastingsissa 

Hastingsissa yhdistyvät merenrantakohteen viehätys, merkittävä historia ja monipuolinen keskusta-alue, jotka tekevät kaupungista loistavan kohteen kesän kielimatkalle ja englanninkielen opiskelulle. Hastingsissa voit valita suosikkisi 2 eri kurssityypistä. Suosittu Classic –kielikurssi on tehokas yhdistelmä kielenopiskelua ja aktiivista vapaa-aikaa. Pääset nopesti huomaamaan itsenäistyväsi ja kielitaitosi kehittyvän roimasti kokeneiden opettajiemme opetuksessa ja yhteisissä aktiviteeteissa kansainvälisen ryhmäsi kanssa. STS Riding Camp yhdistää perinteisen kielimatkailun legendaariseen ratsastusleiriin ulkomailla ja on täydellinen valinta nuorelle, jonka sydän sykkii hevosille ja tallielämälle.

Majoittuminen Hastingsissa 

Kielimatkallasi Hastingsiin tulet majoittumaan sinulle huolella valitussa isäntäperheessä, joka toivottaa sinut ja 1-3 muuta kielimatkalaistamme tervetulleeksi osaksi arkeaan kielimatkaviikkojesi ajaksi. Kuten meillä täällä, on jokainen perhe kohteessakin erilainen. Osa asuu perinteisissä Brittiläisissä kaupunkikodeissa, osa omakotitaloissa kaupungin laidoilla. Osalla on lapsia, osalla voi olla lemmikkejä. Yhteistä perheille on se, että he haluavat majoittaa nuoria eri maista kotiinsa tutustuakseen heihin ja tutustuttaakseen heille omaa kulttuuriaan ja elämäntyyliään. Iso osa isäntäperheistämme Hastingsissa on ollut mukana toiminnassa jo vuosia ja haluaa kesä toisensa jälkeen tarjota oppilaillemme mahdollisuuden tutustua paikalliseen elämänmenoon aitiopaikoilta luotaan.

Aktiviteetit ja retket

Hastingsin kielimatkat sisältävät paljon muutakin kuin englannin kielen opiskelua, kuten monipuolisen aktiviteettiohjelman vapaa-ajalle. Omistautuneet ja osaavat STS Ohjaajat ovat mukana kaikissa aktiviteeteissa ja retkillä koko kielimatkasi ajan. Aktiviteetteihin sisältyvät mm. opastettu kierros Hastingsissa, rantaretkiä sekä erilaisia urheilu- ja ilta-akativiteetteja, unohtamatta suosittuja STS Student Partyja musiikin, tanssin ja paikallisten snaksien parissa, uusiin ystäviisi samalla tutustuen.

Lisäpalvelut 

Haluaisitko saada vieläkin enemän irti kielimatkastasi Hastingsiin? Maksimoi matkasi lisäämällä varaukseesi suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti. Pakettiin on pakattu päiväretki Lontoon nähtävyyksien äärelle, sisältäen sisäänpääsyn London Eye -maailmanpyörään sekä retket Brightoniin, Canterburyyn, Blue Reef Aquariumiin, Smuggler´s Adventureen, Hastingsin linnaan ja paikalliseen observatorioon.

Hastingsista 

Hastings on suosittu merenrantakohde Englannin etelärannikolla, East Sussexin alueella. Joka kesä tuhannet turistit tulevat viihtymään idyllisen kalastajakaupungin hiekkarannoille ja nauttimaan kaupungin rennosta tunnelmasta ja kiinnostavasta historiasta tunnetun Hastingsin taistelun tapahtumapaikkana vuonna 1066. Hastings on ihanteellinen yhdistelmä kaupunkielämää ja rennompaa merenrantatunnelmaa tehden kaupungista loistavan kohteen viettää kesälomaviikkosi kieltä ja kulttuuria opiskellen!

Faktaa

Kieli: englanti
Väkiluku: 90,000 
Valuutta: Englannin Punta (GBP) 
Maakoodi: +44 
Aikaero Suomeen: - 2 tuntia
Pinta-ala: 29.72 km2 

Opin englantia paremmin kuin koskaan ja sain lisäksi ystäviä, joita en ikinä tule unohtamaan / Minna Hobohm

Matkustaminen Hastingsiin

Tapaat STS:n henkilökuntaa Helsinki-Vantaan lentoasemalla, josta lennätte muun ryhmän kanssa yhdessä Lontooseen. Lontoosta jatkatte yhdessä muista maista tulleiden oppilaiden ja ohjaajan kanssa bussilla kohti Hastingsia. Bussimatkanne kestää noin 2,5 tuntia ja päättyy yhteiselle tapaamispaikalle, jossa sinua odottaa tulevien viikkojen isäntäperheesi viedäkseen sinut tutustumaan uuteen kesäkotiisi.

Yhteenveto

Hastings on ollut STS-oppilaiden suosiossa jo yli 50 vuotta. Se on kaunis kesäkohde meren rannalla, vihreiden kukkuloiden ympäröimänä. Joka kesä sadat nuoret suuntaavat Hastingsiin nauttimaan sen lempeästä ilmastosta ja kauniista hiekkarannoista samalla kielitaitoaan kartuttaen ja uusiin kansainvälisiin ystäviin tutustuen.