Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Ota haltuun englannin kieli

Englantia Hastingsissa

Hastings on ollut STS-oppilaiden suosiossa jo yli 50 vuotta. Se on kaunis kesäkohde merenrannalla, vihreiden kukkuloiden ympäröimänä. Hastingsissa näet hevosia sekä kalastajaveneitä, ja voit ihastella kuuluisaa vanhaa kaupunkia ja näkymiä East Hillin kallioilta.


Kurssit Hastings

English

Alkaen 1 995 €

English + Riding

Alkaen 2 795 €

1_shutterstock_Riding_Horse_365215922.jpg

English + Riding = Perfect

Rakastatko hevosia etkä osaa päättää lähtisitkö ratsastusleirille vai kielimatkalle? Saat molemmat samalla kertaa, opi lisää hevostermejä englanniksi ja tapaa ystäviä jotka jakavat kiinnostuksesi hevosia kohtaan. Voisiko parempaa olla?

Lue lisää English+Riding kurssista

1_Hastings_6756.jpg

Maksimoi matkakokemuksesi

Ota kaikki irti kielimatkastasi Hastingsiin! STS Explorer Pass -lisäretkipaketilla matkasi tulee sisältämään entistäkin enemmän suosituimpia retkiä ja aktiviteetteja. Valitse kohde lukeaksesi lisää siitä, mitä kyseisen kohteen lisäretkipaketti pitää sisällään

Lisätietoa Hastingsista kielimatkakohteena

Kieli: englanti
Ikä: 12-17-vuotta
Asukkaita: 90 000
Valuutta: Britannian punta (£, GBP)
Ranta: Kyllä, pitkä ja paikallistenkin suosiossa
Kesälämpötila: 21°C
Shoppailumahdollisuudet: Priory Meadowin ostoskeskus sekä Lontoon tarjoamat mahdollisuudet päiväretkellämme

Opin englantia paremmin kuin koskaan ja sain lisäksi ystäviä, joita en ikinä tule unohtamaan!
Minna Hobohm
Hastings

Majoittuminen

Majoitut huolella valitussa isäntäperheessä, joka ottaa sinut avosylin vastaan ja haluaa sinun tuntevan olosi kotoisaksi. Opit tuntemaan paikallisia ihmisiä ja saat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin lähietäisyydeltä. 

1_Host_Family_Malta_0917 (1).jpg

Perheet asuvat eri puolilla kohdetta, suurin osa lyhyen bussimatkan päässä koululta. 

Asut 1-3 muun oppilaan kanssa huolella valitussa isäntäperheessä. Aamiaisen ja päivällisen nautit perheesi luona ja lounaseväät saat pakattuna mukaan kouluun.

Sisältyvät aktiviteetit

Hastingsin kielimatkat sisältävät paljon muutakin kuin englannin kielen opiskelua, kuten aktiivisen vapaa-ajan aktiviteettiohjelman. Omistautuneet ja osaavat STS Ohjaajat ovat mukana kaikissa aktiviteeteissa ja retkillä koko kielimatkasi ajan.

1_Kerstin_Eriksson_3532.jpg

Ohjattu kierros Hastingsissa

Kielimatkasi Hastingsissa alkaa opastetulla kierroksella ympäri kaupunkia. Tämä on hieno mahdollisuus tutustua kielimatkaryhmääsi ja kaupunkiin, jossa tulet viettämään seuraavat viikot. Vierailemme kierroksen aikana koulussa, rannalla ja kaupungin keskustassa, jolloin sinulla on samalla mahdollisuus kysyä kysymyksiä kaupunkiin ja kielimatkaasi liittyen.

1-CTM-julia-cederblad-Backpack-Beach-Brighton.jpg

Retki rannalle

Hastings on täydellisellä sijainnilla aivan Englannin rannikolla ja teemme useita retkiä rannalle, jossa voimme nauttia samalla niin ihanasta merestä kuin myös aurinkoisesta säästä.

Pelit ja aktiviteetit

Vapaa-aikasi on täynnä hauskoja aktiviteetteja, joita STS Ohjaajat järjestävät päivittäin. Se voi olla mitä tahansa peleistä, elokuvasta tai tietokilpailusta aina karaokeiltaan. Aktiviteetit ovat loistava tilaisuus rentoutua ja viettää aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Useita urheiluaktiviteetteja

STS ohjaajat järjestävät urheilukilpailuja ja “Olympia Nightin”, jonka aikana kokeilemme erilaisia urheiluaktiviteetteja. Kerro ohjaajillesi, jos sinulla on jokin tietty urheilulaji, jota haluat kokeilla ja he yrittävät järjestää siihen kyllä mahdollisuuden.

STS Student Party

STS ohjaajasi järjestävät Student Partyja, joissa sinä ja kielimatkaryhmäsi pääsette pitämään hauskaa kuunnellen musiikkia, tanssien, herkutellen ja tutustumalla toisiinne. Täydellinen päätös täydelliselle päivälle!

Hastings

Hastingsilla on pitkä historia: linnan rauniot West Hillin kukkulalla muistuttavat kuuluisasta vuoden 1066 taistelusta. Hastings on kodikas pikkukaupunki, jossa välimatkat ovat lyhyitä. Hiekkaranta ja rantabulevardi vetävät puoleensa paljon turisteja, erityisesti kesäkuukausina. Kuuluisa laituri, joka lähes tuhoutui tulipalossa, on nyt kunnostettu ja avattu uudelleen.

Opiskelu Hastingsissa on turvallista ja helppoa pikkukaupungin rauhallisen ilmapiirin ansiosta ja koulumme, joka on yksi parhaimmistamme Englannissa, sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Junior-oppilaamme majoittuvat pääsääntöisesti viereisessä Bexhillin kylässä, josta pääsee tutustumaan ja viettämään aikaa Hastingsiinkin 10 minuutissa junalla.

Mitä tehdä Hastingsissa?

Koulun jälkeen voitte yhdessä kielimatkaystäviesi ja ohjaajiesi kanssa kokoontua ottamaan toisistanne mittaa Grazy Golfissa, vierailla huvipuistossa, tutustua vanhaankaupunkiin tai ihastella kaupunkia yläilmoista kiipeämällä East Hillille. Jos tykkäät katsella elämänmenoa ja ihmisvilinää, suuntaa rantakadulle jäätelölle.

Isäntäperhemajoitus 

Hastingsissa majoitut huolellisesti valitussa isäntäperheessä. Näin pääset tutustumaan paikalliseen perheeseen ja kokemaan aidon englantilaisen kulttuurin.  


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018