Kielimatkat, 15–18-vuotiaille
Paranna kielitaitoasi Lontoossa

Englantia Lontoossa

Ikä 15-17

Koet kielimatkallasi kansainvälisen kokemuksen eri puolilta maailmaa tulevien opiskelijoiden kanssa, kun saavut upeaan Lontooseen.

Klassinen kielimatka

Lontoon-kielimatkallasi osallistut STS:n klassiselle englannin kielen kurssille. Oppitunnit ovat täydellinen yhdistelmä harjoituksia ja testejä, joilla parannetaan luku- ja kirjoitustaitoa sekä ääntämistä ja sanastoa. Mukana on sekä yksilötehtäviä että ryhmäharjoituksia, jotka tarjoavat mahdollisuuden kehittyä useilla eri osa-alueilla. Huomaat edistystä jo muutaman päivän jälkeen erityisesti sujuvuuden ja ääntämisen osalta, mutta myös itsevarmuuden kasvussa päivittäisissä keskusteluissa.

Kaikilla opettajillasi on CELTA-pätevyys sekä pitkä kokemus ja ammatillinen tausta. Kaikki oppimateriaalit sisältyvät hintaan, ja kurssin päätyttyä saat STS-diplomin. Yhteistyökumppanimme EC English järjestää Ison-Britannian kielikurssimme. EC Englishillä on yli 50 vuoden kokemus, ja se on British Councilin akkreditoima.

STS Kielikurssisi

 • Opetusta: 15-20 tuntia/vko, riippuen kurssityypistä
 • Luokkakoko: Enintään 17 opiskelijaa luokkaa kohti; yhdistelmä kansainvälisiä opiskelijoita yli 20 maasta
 • Tasoryhmät: A1 – C2, CEFR:n (Common European Framework) mukaisesti
 • Opetusmetodi: Opetusta on kaikilla tasoilla, aloittelijoista edistyneisiin, ja kursseilla opettavat pätevät opettajat, joilla on akateeminen koulutus. Käytössä on erilaisia tuntisuunnitelmia, joilla kehitetään opiskelijoiden valmiuksia eri tasoilla.
 • Opetusmateriaalit: nuoria opiskelijoita ja intensiivisempiä opintokokonaisuuksia varten suunniteltu oma kirjasarjamme, sisältyy kurssin hintaan
 • Tasotesti: suoritetaan ennen kielimatkaa (tai ensimmäisenä koulupäivänä kohteessa), takaa oikeantasoisen opetuksen ja materiaalit
 • Diplomi: Loppukokeen jälkeen jaetaan diplomit, joista ilmenevät nuoren osallistuminen kurssille, sekä CEFR:n mukainen kielellinen kehitys

Eri aktiviteetteja

Lontoossa on paljon nähtävää ja koettavaa, joten tietysti teemme paljon muutakin kuin vain opiskelemme englannin kieltä! Koulupäivän jälkeen tutustumme tähän upeaan kaupunkiin ja sen hauskoihin aktiviteetteihin. Kaikkia retkiä ja aktiviteetteja vetävät kokeneet ja omistautuneet ohjaajat.

Arkipäivisin aktiviteetit järjestetään oppituntien välissä, mutta viikonloppuisin on sekä puolipäivä- että kokopäiväretkiä. Kaikki aktiviteetit on suunniteltu siten, että jatkat englannin kielen oppimista viettämällä aikaa uusien ystäviesi kanssa sekä osallistumalla eri aktiviteetteihin, kuten retkiin ja erilaisiin urheilutapahtumiin. Muista, että kaikkia aktiviteetteja ei järjestetä joka viikko, joten se, mihin kaikkeen ehdit mukaan, riippuu siitä, milloin saavut ja montako viikkoa kurssisi kestää.

Heti saavuttuasi Lontooseen järjestämme tervetuliaisiksi iltatapahtuman, jossa sinulla on tilaisuus tavata henkilökuntaa ja muita opiskelijoita sekä saada kaikki tarvittavat tiedot, jotta kielimatkastasi tulisi mahdollisimman hyvä.

Majoitus

Lontoossa voit valita kahden majoitustyypin välillä. Kokeile kampuselämää muiden opiskelijoiden kanssa tai asu tarkkaan valitussa isäntäperheessä uusien ystäviesi kanssa. Lue lisää majoitusvaihtoehdoistamme alta.

Mitä hintaan sisältyy

 • Majoitus
 • Täysihoito
 • Kuljetus lentokentälle/juna-asemalle ja sieltä pois
 • 15 tuntia kielikoulutusta viikossa
 • Kurssimateriaali
 • Aktiviteetit ja retket paikan päällä
 • STS-diplomi
 • Paikalliset ohjaajat ja opettajat
 • Tuki 24/7

Lähdöt ja hinnat

Lento- tai junaliput eivät sisälly hintaan. Varaat itse omat kuljetuksesi ja matkustat omatoimisesti kohteeseen ja takaisin. Voit siis valita itsellesi parhaiten sopivan matkustusvaihtoehdon. STS järjestää kohteessasi kuljetukset lentokentälle tai rautatieasemalle ja sieltä pois, joten on tärkeää, että ilmoitat meille saapumis- ja lähtöaikasi.

Toivomme sinun saapuvan paikalle klo 9.00–16.00 kurssin alkamispäivänä. Jos päätät lentää Lontooseen, sinun on parasta saapua Lontoon Gatwickiin tai Heathrow'hun. Varaa paluulentosi samasta paikasta, johon olet saapunut. Lähtöaika voi olla joustava, mutta mieluiten klo 8-20 kurssin päättymispäivänä.

Varaa lento- tai junaliput yhteistyökumppanimme Dib Travelin kautta puhelimitse +46108887062 tai sähköpostitse osoitteeseen support@dibtravel.com ja kerro heille, että varaat STS-opiskelijan.