Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Edessäsi on unohtumaton seikkailu!
Mielenkiintoinen klassikko

Kielimatkalle Edinburghiin

Edinburghin upea goottilainen arkkitehtuuri ja ylvään kallioiset maisemat tunnetaan ympäri Eurooppaa. Lähde kielimatkalle Skotlannin pääkaupunkiin kehittämään kielitaitoasi ja viettämään taianomaista kesää yhdessä uusien kansainvälisten ystäviesi kanssa.

Kohokohdat

  • Skotlannin monipuolinen ja kiehtova pääkaupunki
  • Jännittävä ja monipuolinen kaupunki
  • Harry Potter –elokuvien kuvauspaikat
  • Ikoninen Edinburgh Castle
  • Keskiaikainen arkkitehtuuri
  • Ylvään kallioiset maisemat

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteemme, ole hyvä

Lataa kotikoneelle tai tilaa postilaatikkoon kannettuna ilmainen esitteemme ja saat lisätietoa kielimatkoistamme, kohdemaistamme ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Englantia Edinburghissa

Classic-kielikurssi Edinburghissa tarjoaa mahdollisuuden yhdistää kielenopinnot mielenkiintoiseen vapaa-aikaan, kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin ja Skotlannin ihastuttavaan kultuuriin. Opiskelet kansainvälisessä ryhmässä ammattitaitoisen ja omistautuneen opettajan tunneilla ja jatkat oppimista aktiivisella vapaa-ajalla kielen ympäröidessä sinua ympärivuorokautisesti. Lähde viettämään elämäsi kesää ja ottamaan askel kohti kansainvälisempää sinää Skotlantiin!

Majoittuminen Edinburghissa 

Kielimatkallasi Edinburghiin pääset valitsemaan majoituksesti kahdesta loistavasta vaihtoehdosta: kampus tai isäntäperhe. Kampusmajoitus tarjoaa mahdollisuuden itsenäisempään eloon sekä enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa, kun taas perhemajoitus on tilaisuutesi tutustua paikalliseen kulttuuriin ja elämänmenoon aitiopaikoilta. Kumman sinä valitset?

Aktiviteetit ja retket

Kielimatkasi koostuu kielen opiskelujen lisäksi aktiivisesta ja mielenkiintoisesta vapaa-ajanohjelmasta. Pääset tutustumaan Edinburghiin ja näkemään ja kokemaan sen tunnetuimmat nähtävyydet, kuten The Royal Milen, Dean Villagen, Greyfriars Kirkyardin ja Arthur’s Seatin, Edinburghin kukkuloiden upeanäköalaisen huipun 250 metrin korkeudessa. Paikalliseen kulttuuriin ja historiaan pääset tutustumaan syvemmin mm. vierailuilla Skotlannin kansallismuseoon sekä kansallisgalleriaan ja shopailuintohimoa pääset lievittämään mm. retkillä Princess Streetille, George Streetille ja Stockbridge Marketille.

Lisäpalvelut

Saat kielimatkastasi irti vieläkin enemmän lisäämällä varaukseesi STS Explorer Pass -lisäretkipaketin. Edinburghissa lisäretkipaketti on pääsylippusi kuuluisaan Edinburghin linnaan, päiväretkille Stirlingiin ja St. Andrewsiin sekä puolipäiväretkelle tunnetulle Portobello Beachille.

Matkan varrella saat mahdollisuuden osallistua vapaaehtoisille retkille ja aktiviteetteihin, joita voivat olla esimerkiksi vierailu Camera Obscuran illuusioiden museoon, kokopäiväretki kauniiseen Loch Lomondin kansallispuistoon tai mielenkiintoinen retki Dynamic Earth –tiedekeskukseen, interaktiiviseen museoon, jossa pääset kokemaan luonnon ihmeitä aina aktiivisesta tulivuoresta sademetsiin ja dinosauruksiin.

Edinburghista

Edinburgh on ehdottomasti yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista ja erityisen tunnettu goottilaisesta arkkitehtuuristaan ja draamattisista luonnonmaisemistaan. Harry Potter –faneille kaupunki on tullut tutuksi elokuvien miljöiden, kuten Viistokujan ja Tylypahkan inspiraation lähteenä. Lähde fiilistelemään HP maailmaa teen ja teeleivän äärelle The Elephant Houseen, kahvilaan, jossa J.K. Rowling on maailman menestyneimmän velhotarinansa kirjoittanut.

Faktaa

Kieli: englanti
Väkiluku: 500 000 
Valuutta: Iso-Britannian punta (GBP) 
Maakoodi: +44 
Aikaero Suomeen: - 2 tuntia

Matkustaminen Edinburghiin 

Pidämme huolen siitä, että matkasi Edinburghiin taittuu mukavissa merkeissä. Tapaat henkilökuntaamme Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja yhdessä muun ryhmän kanssa lennät Skotlantiin. Jos olet valinnut kampusmajoituksen jatkat lentokentältä yhdessä muiden kanssa kotiutumaan tulevien viikkojen majoitukseesi ja jos olet valinnut perhemajoituksen, tulee perheesi noutamaan sinua ja asuinkumppaneitasi viedäkseen teidät tutustumaan uuteen kotiinne.

Yhteenveto

Kielimatka Edinburghiin on monipuolinen yhdistelmä kielenopiskelua, uusien taitojen oppimista, itsenäistymistä, kaupunkiin tutustumista, uusien ystävyyssuhteiden luomista ja mieelenkiintoisia aktiviteetteja ja retkiä. Tartu tilaisuuteen lähteä tutustumaan Skotlannin upeaan pääkaupunkiin ja vietä kesä, jota et ikinä unohda!