Välitämme turvallisuudestasi. Kesän 2021 kielikurssit siirretään seuraavaan vuoteen, lue lisää.
Mielenkiintoinen klassikko

Kielimatkalle Edinburghiin

Edinburghin upea goottilainen arkkitehtuuri ja ylvään kallioiset maisemat tunnetaan ympäri Eurooppaa. Lähde kielimatkalle Skotlannin pääkaupunkiin kehittämään kielitaitoasi ja viettämään taianomaista kesää yhdessä uusien kansainvälisten ystäviesi kanssa.

Kohokohdat

  • Skotlannin monipuolinen ja kiehtova pääkaupunki
  • Jännittävä ja monipuolinen kaupunki
  • Harry Potter –elokuvien kuvauspaikat
  • Ikoninen Edinburgh Castle
  • Keskiaikainen arkkitehtuuri
  • Ylvään kallioiset maisemat

Kurssivaihtoehdot

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Englantia Edinburghissa

Classic-kielikurssi Edinburghissa tarjoaa mahdollisuuden yhdistää kielenopinnot mielenkiintoiseen vapaa-aikaan, kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin ja Skotlannin ihastuttavaan kultuuriin. Opiskelet kansainvälisessä ryhmässä ammattitaitoisen ja omistautuneen opettajan tunneilla ja jatkat oppimista aktiivisella vapaa-ajalla kielen ympäröidessä sinua ympärivuorokautisesti. Lähde viettämään elämäsi kesää ja ottamaan askel kohti kansainvälisempää sinää Skotlantiin!

Majoittuminen Edinburghissa 

Kielimatkallasi Edinburghiin pääset valitsemaan majoituksesti kahdesta loistavasta vaihtoehdosta: kampus tai isäntäperhe. Kampusmajoitus tarjoaa mahdollisuuden itsenäisempään eloon sekä enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa, kun taas perhemajoitus on tilaisuutesi tutustua paikalliseen kulttuuriin ja elämänmenoon aitiopaikoilta. Kumman sinä valitset?

Aktiviteetit ja retket

Kielimatkasi koostuu kielen opiskelujen lisäksi aktiivisesta ja mielenkiintoisesta vapaa-ajanohjelmasta. Pääset tutustumaan Edinburghiin ja näkemään ja kokemaan sen tunnetuimmat nähtävyydet, kuten The Royal Milen, Dean Villagen, Greyfriars Kirkyardin ja Arthur’s Seatin, Edinburghin kukkuloiden upeanäköalaisen huipun 250 metrin korkeudessa. Paikalliseen kulttuuriin ja historiaan pääset tutustumaan syvemmin mm. vierailuilla Skotlannin kansallismuseoon sekä kansallisgalleriaan ja shopailuintohimoa pääset lievittämään mm. retkillä Princess Streetille, George Streetille ja Stockbridge Marketille.

Lisäpalvelut

Saat kielimatkastasi irti vieläkin enemmän lisäämällä varaukseesi STS Explorer Pass -lisäretkipaketin. Edinburghissa lisäretkipaketti on pääsylippusi kuuluisaan Edinburghin linnaan, kierrokselle Skotlannin parlamenttiin sekä vaikuttavaan Dynamic Earthin interaktiiviseen museoon. Pääset päiväretkille Glasgowhun, St. Andrewsiin sekä kauniiseen Loch Lomondin kansallispuistoon. Kaiken kruunaa Edinburgh Ghost Tour!

Edinburghista

Edinburgh on ehdottomasti yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista ja erityisen tunnettu goottilaisesta arkkitehtuuristaan ja draamattisista luonnonmaisemistaan. Harry Potter –faneille kaupunki on tullut tutuksi elokuvien miljöiden, kuten Viistokujan ja Tylypahkan inspiraation lähteenä. Lähde fiilistelemään HP maailmaa teen ja teeleivän äärelle The Elephant Houseen, kahvilaan, jossa J.K. Rowling on maailman menestyneimmän velhotarinansa kirjoittanut.

Faktaa

Kieli: englanti
Väkiluku: 500 000 
Valuutta: Iso-Britannian punta (GBP) 
Maakoodi: +44 
Aikaero Suomeen: - 2 tuntia

Matkustaminen Edinburghiin 

Pidämme huolen siitä, että matkasi Edinburghiin taittuu mukavissa merkeissä. Tapaat henkilökuntaamme Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja yhdessä muun ryhmän kanssa lennät Skotlantiin. Jos olet valinnut kampusmajoituksen jatkat lentokentältä yhdessä muiden kanssa kotiutumaan tulevien viikkojen majoitukseesi ja jos olet valinnut perhemajoituksen, tulee perheesi noutamaan sinua ja asuinkumppaneitasi viedäkseen teidät tutustumaan uuteen kotiinne.

Yhteenveto

Kielimatka Edinburghiin on monipuolinen yhdistelmä kielenopiskelua, uusien taitojen oppimista, itsenäistymistä, kaupunkiin tutustumista, uusien ystävyyssuhteiden luomista ja mieelenkiintoisia aktiviteetteja ja retkiä. Tartu tilaisuuteen lähteä tutustumaan Skotlannin upeaan pääkaupunkiin ja vietä kesä, jota et ikinä unohda!