Kehity valokuvaajana Brightonissa
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Englantia ja valokuvausta Brightonissa

Ikä 12-17

Yhdistämällä viikon perinteisemmän kielimatkan kahteen valokuvausviikkoon Brightonissa, pääset kokemaan ja näkemään parhaimman siitä, mitä kaupungilla on tarjota! Treenaat kielitaitoasi samalla, kun ilmaiset luovuuttasi ja ideointikykyäsi valokuvaamisen kautta Brightonin upeita puitteita hyödyntäen. Kurssilla opit hyödyntämään myös kamerasi erilaisia toimintoja ja mahdollisuuksia aina kuvakulmista valon käyttöön ja kuvien kautta tarinan kertomisen perusteisiin. 2 viikkoa kuluvat siis upeiden otosten äärellä yhdessä kansainvälisten ystävien kanssa Brightonin kuvauksellisiin ihmeisiin tutustuen.

Englantia ja valokuvausta

Valokuvauskurssi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella kieltä, kehittyä valokuvaajana ja viettää unohtumaton kesä ehkä Iso-Britannian mielenkiintoisimmassa kaupungissa. Monien erilaisten työpajojen, ryhmätöiden ja yksilöhaasteiden myötä kehityt ymmärtämään ja hallitsemaan täydellisten matkakuvien salat. Kurssin jälkeen ymmärrät huomattavasti paremmin kamerasi eri ominaisuuksia ja mahdollisuuksia, osaat hyödyntää erilaisia luovia lähestymistapoja ja olet löytänyt sen oman uniikin tyylisi vangita hetkiä linssisi läpi.

Valokuvauskurssilla opiskelet alaa niin ulko- kuin sisätiloissakin aina Brightonin upeista rannoista ja viehättävistä pikkukujista luokkahuoneeseen ja ammattistudioon. Pääset harjaantumaan niin arkkitehtuurin, maisemien, kuin muotokuvienkin kuvaajana ja kirsikkana kakunpäällä saat kurssilta mukaasi portfolion, johon on tulostettu parhaimpia otoksiasi. Otathan kurssille mukaasi oman kamerasi.

Sisaryhtiömme LSC:n (Language Study Centers) kanssa toteutetuilla Ison-Britannian kielikursseillamme on arvostettu British Councilin akkreditointi.

BritishCouncil150.png

STS Kielikurssisi

 • Opetusta: 15-20 tuntia/vko, riippuen kurssityypistä
 • Luokkakoko: max. 20 oppilasta / luokka, kansainvälinen sekoitus nuoria eri maista
 • Tasoryhmät: A1 – C2, CEFR:n (Common European Framework) mukaisesti
 • Opetusmetodi: akateemisesti pätevien opettajien johdolla tasoryhmittäin toteutettavat oppitunnit, jotka tukevat nuoren kielellistä kehitystä monilla eri kielitaidon osa-alueilla
 • Opetusmateriaalit: nuoria opiskelijoita ja intensiivisempiä opintokokonaisuuksia varten suunniteltu oma kirjasarjamme, sisältyy kurssin hintaan
 • Tasotesti: suoritetaan ennen kielimatkaa (tai ensimmäisenä koulupäivänä kohteessa), takaa oikeantasoisen opetuksen ja materiaalit
 • Diplomi: Loppukokeen jälkeen jaetaan diplomit, joista ilmenevät nuoren osallistuminen kurssille, sekä CEFR:n mukainen kielellinen kehitys

Sisältyvät aktiviteetit

Brightonin kielimatkamme sisältävät englannin kielen tuntien lisäksi useita hauskoja aktiviteetteja täydentämään vapaa-aikaasi. Omistautuneet ja kokeneet STS ohjaajamme valvovat ja ohjaavat kaikki aktiviteetit ja retket kielimatkasi aikana.

Retket sisältyvät kahden ja kolmen viikon kielimatkoihin, jos ei toisin mainita.

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Brightonin kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Brightonin kielimatkaa voi buustata myös Multiwater-kurssilla.

Majoitusvaihtoehtomme

Brightonin kielimatkasi ajan majoitut huolella valikoidussa paikallisessa isäntäperheessä ja pääset kurkistamaan brittikulttuuriin ja -elämänmenoon aitiopaikoilta.

Isäntäperheessä majoittuminen tarjoaa mahdollisuuden tutustua syvemmin paikalliseen kulttuuriin.

Mitä hintaan sisältyy

 • Lennot ja ohjaaja
 • Kielenopiskelu
 • Reppu
 • Majoittuminen isäntäperheessä täysihoidolla
 • STS Diplomi
 • STS -t-paita
 • Retket ja aktiviteetit
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Lähdöt ja hinnat

Jätä yhteydenottopyyntö