Varaa seikkailusi nyt kesälle 2022
Kehity valokuvaajana Brightonissa

Englantia ja valokuvausta Brightonissa

Ikä 13-19

Yhdistämällä perinteisemmän kielimatkan valokuvauskurssiin Brightonissa pääset kokemaan ja näkemään kaupungin parhaat puolet! Treenaat kielitaitoasi samalla, kun ilmaiset luovuuttasi ja ideointikykyäsi valokuvaamisen kautta Brightonin upeita puitteita hyödyntäen. Kurssilla opit hyödyntämään myös kamerasi erilaisia toimintoja ja mahdollisuuksia aina kuvakulmista valon käyttöön ja kuvien kautta tarinan kertomisen perusteisiin. 2 viikkoa kuluvat siis upeiden otosten äärellä yhdessä kansainvälisten ystävien kanssa Brightonin kuvauksellisiin ihmeisiin tutustuen.

Englantia ja valokuvausta

Valokuvauskurssi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella kieltä, kehittyä valokuvaajana ja viettää unohtumaton kesä ehkä Iso-Britannian mielenkiintoisimmassa kaupungissa. Monien erilaisten työpajojen, ryhmätöiden ja yksilöhaasteiden myötä kehityt ymmärtämään ja hallitsemaan täydellisten matkakuvien salat. Kurssin jälkeen ymmärrät huomattavasti paremmin kamerasi eri ominaisuuksia ja mahdollisuuksia, osaat hyödyntää erilaisia luovia lähestymistapoja ja olet löytänyt sen oman uniikin tyylisi vangita hetkiä linssisi läpi.

Valokuvauskurssilla opiskelet alaa niin ulko- kuin sisätiloissakin aina Brightonin upeista rannoista ja viehättävistä pikkukujista luokkahuoneeseen ja ammattistudioon. Pääset harjaantumaan niin arkkitehtuurin, maisemien, kuin muotokuvienkin kuvaajana ja kirsikkana kakunpäällä saat kurssilta mukaasi portfolion, johon on tulostettu parhaimpia otoksiasi. Otathan kurssille mukaasi oman kamerasi.

Kielikurssejamme Iso-Britanniassa järjestää yhteistyökumppanimme Bayswater, joka on British Councilin sertifioima.

BritishCouncil150.png

STS Kielikurssisi

 • Opetusta: 15-20 tuntia/vko, riippuen kurssityypistä
 • Luokkakoko: max. 20 oppilasta / luokka, kansainvälinen sekoitus nuoria eri maista
 • Tasoryhmät: A1 – C2, CEFR:n (Common European Framework) mukaisesti
 • Opetusmetodi: akateemisesti pätevien opettajien johdolla tasoryhmittäin toteutettavat oppitunnit, jotka tukevat nuoren kielellistä kehitystä monilla eri kielitaidon osa-alueilla
 • Opetusmateriaalit: nuoria opiskelijoita ja intensiivisempiä opintokokonaisuuksia varten suunniteltu oma kirjasarjamme, sisältyy kurssin hintaan
 • Tasotesti: suoritetaan ennen kielimatkaa (tai ensimmäisenä koulupäivänä kohteessa), takaa oikeantasoisen opetuksen ja materiaalit
 • Diplomi: Loppukokeen jälkeen jaetaan diplomit, joista ilmenevät nuoren osallistuminen kurssille, sekä CEFR:n mukainen kielellinen kehitys

Sisältyvät aktiviteetit

Brightonin kielimatkamme sisältävät englannin kielen tuntien lisäksi useita hauskoja aktiviteetteja täydentämään vapaa-aikaasi. Omistautuneet ja kokeneet ohjaajamme valvovat ja ohjaavat kaikki aktiviteetit ja retket kielimatkasi aikana.

Retket sisältyvät kahden ja kolmen viikon kielimatkoihin, jos ei toisin mainita.

Majoitus

Brightonissa voit valita kahden ​​majoitusvaihtoehdon väliltä. Kokeile opiskelijaelämää kampuksella muiden kielimatkalaisten kanssa tai asu uusien ystäviesi kanssa huolella valitun isäntäperheen luona.

Mitä hintaan sisältyy

 • Majoittuminen
 • Täysihoito
 • Valokuvauskurssi
 • Kielenopiskelu
 • Opetusmateriaali
 • Retket ja aktiviteetit
 • STS Diplomi

Google Reviews

Lähdöt ja hinnat

Lentoliput kohteeseen eivät sisälly kielimatkan hintaan. Varaamalla omat matkasi kohteeseen ja takaisin, jolloin voit valita juuri sinulle sopivimman matkustusmuodon, STS järjestää kuljetukset ja on sinua vastassa kohteeseen saavuttuasi joten muistathan ilmoittaa saapumisaikasi meille!

Saapumisaikasi Iso-Britanniaan (London-Heathrow LHR) matkustaessasi tulee olla saapumispäivänä kello 9:00-16:00 välillä.

Kaikki kurssivaihtoehdot