Välitämme turvallisuudestasi. Kesän 2021 kielikurssit siirretään seuraavaan vuoteen, lue lisää.
Tutustu Brightoniin omaan tahtiisi

Englantia Brightonissa – Independent

Ikä 15-17

Vietä kesä tutustuen vilkkaaseen merenrantakaupunkiin Englannin etelärannikolla, samalla englantia opiskellen ja muita kansainvälisiä nuoria tavaten. STS Independent -kurssi tarjoaa mahdollisuuden tehdä asioita omalla tavallasi, yhdistäen tehokkaan englannin kielikurssin ja organisoidut aktiviteetit mahdollisuuteen tutustua unelmiesi kohteeseen omaan tahtiisi.

Independent-kurssit

Brightonin Independent-kurssi sisältää kaiken tarvittavan: pääset kokemaan ainutlaatuisen merenrantakaupungin, harjoittelemaan englantia British Councilin hyväksymällä kielikurssilla, tapaamaan nuoria eri puolilta maailmaa ja nauttimaan suosituimmista aktiviteeteista ja retkistä. Samalla saat tilaisuuden jatkaa kohteeseen tutustumista omin päin ja nauttia juuri niistä asioista, jotka ovat sinulle tärkeimpiä. Independent-oppilaana sinulla on jokaiselle päivälle aikataulu, jossa yhdistyvät tehokkaasti englannin tunnit ja vapaa-ajan aktiviteetit, mutta samalla saat vapautta valita, mitä teet vapaa-aikanasi.

Sisaryhtiömme LSC:n (Language Study Centers) kanssa toteutetuilla Ison-Britannian kielikursseillamme on arvostettu British Councilin akkreditointi.

BritishCouncil150.png

STS Independent -matkat

  • Varaa omat lentosi ja matkusta itsenäisesti, STS hoitaa lentokenttäkuljetukset kohteessa puolestasi
  • Osallistu British Councilin hyväksymälle englannin kurssille
  • 3,5 tuntia opetusta päivässä, 3-5 päivänä viikossa (riippuen saapumis- ja lähtöpäivästä)
  • Tapaa nuoria eri puolilta maailmaa
  • Osallistu kansainvälisten ryhmien mukana aktiviteetteihin ja retkille
  • Voit halutessasi jättää osan aktiviteeteista väliin tutustuaksesi kohteeseen omaan tahtiisi
  • Joustavat saapumis- ja lähtöpäivät
  • Kesto: 1–4 viikkoa

Aktiviteetit ja retket

Yksi Independent-kurssin suurimmista eduista on, että matkasi pituudesta ja aikatauluista riippuen, pääset monipuolisesti osallistumaan erilaisille oppitunneille ja erilaisten ryhmien mukaan retkille ja aktiviteetteihin. Joitain aktiviteetteja voit vapaasti jättää väliin, jotta sinulle jäisi enemmän aikaa omille harrastuksillesi ja kaupungin tutkimiseen omin päin. Erilaisten ryhmäaktiviteettien ja vapaa-ajan ohjelmien myötä pääset todella näkemään kaiken, mitä Brightonilla on tarjota.

Aktiviteettiesimerkkejä

Majoittumisesi Brightonissa

Brightonissa saat tilaisuuden kokea paikallisten brittiopiskelijoiden elämää majoittumalla yliopiston kampuksella yhdessä muiden kansainvälisten opiskelijoiden ja STS:n henkilökunnan kanssa.

Kampuksella majoittuminen tarkoittaa enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Mitä hintaan sisältyy?

Kielikurssi yes
Aktiviteetteja ja retkiä yes
Majoitus yes
Kurssimateriaalit yes
Kaikki ateriat yes
Lentokenttäkuljetukset * yes
STS reppu yes
STS t-paita yes

Huomaathan, että lentoliput eivät sisälly STS Independent -kurssien hintaan. STS Independent -kurssien osallistujat varaavat lentonsa itse ja matkustavat kohteeseen ja takaisin itsenäisesti. Näin he voivat tehdä tarpeisiinsa ja aikatauluihinsa parhaiten sopivat matkajärjestelyt. STS järjestää lentokenttäkuljetukset kohteessa.

* Varaathan lentosi seuraavin ehdoin:

  • Lentoasema: Heathrow (LHR) tai Gatwick (LGW)
  • Laskeutuminen: kurssin alkamispäivänä ennen klo 22:00

Google Reviews

Lähdöt ja hinnat

Kaikki kurssivaihtoehdot