Discover You - in a new language
Hiekkarantaa silmänkantamattomiin

Kielimatkalle Bournemouthiin

Lähde kielimatkalle Englannin kauneimmille hiekkarannoille ja opi kieltä meren äärellä. Bournemouth on saanut British Travel Awardsin ´Best UK Coastal Resort´ -palkinnon jo useana vuotena peräkkäin ja on jo kauan ollut yksi maan suosituimmista lomakohteista, niin paikallisten, kuin turistienkin keskuudessa. Tule mukaan tapaamaan nuoria ympäri maailmaa ja viettämään yhdessä kesää, jota muistelet vielä kauan.

Kohokohdat

  • 12 kilometriä hiekkarantaa
  • The Bournemouth Pier -huvilaituri
  • Tower Parkin rajattomat aktiviteettimahdollisuudet
  • Kansainvälinen ruokakulttuuri 
  • Monipuoliset shoppailumahdollisuudet 
  • Runsas tapahtuma- ja festivaalikirjo

Kurssivaihtoehdot

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele englantia Bournemouthissa

Bournemouth on mahdollisesti täydellinen kohde kesäsesongin kielimatkailulle. Kaupunki on Lontoon jälkeen maan suosituin kohde kansainvälisten opintojen suorittamiselle ja se toivottaakin vuosittain tervetulleeksi opiskelijoita ympäri maailman. Bournemouthissa osallistut Classic -kielikurssille, jonka aikana pääset opiskelemaan kieltä, kehittämään sanastoasi ja rohkaistumaan kielenkäyttäjän ammattiopettajien avulla. Jo muutaman päivän kuluttua tulet huomaamaan eron siinä, kuinka rohkenet ilmaisemaan itseäsi vieraalla kielellä yhdessä uusien ystäviesi, ohjaajiesi ja paikallisten ihmisten kanssa kommunikoidessasi. Tartu tilaisuuteen kehittää kielitaitoasi Bournemouthin rannoilla ja palata kotiin viehättävä Britti-aksentti puhettasi elävöittäen.

Majoittuminen Bournemouthissa

Kielimatkallasi Bournemouthiin voit majoittua joko kampuksella tai huolella valitussa paikallisessa isäntäperheessä. Isäntäperheessä majoittuminen ei tarjoa vain mahdollisuutta harjoittaa kieltä ympärivuorokautisesti arkisissa keskusteluissa, mutta myös päästä tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja elämänmenoon aitiopaikoilta. Monet oppilaamme saavat isäntäperheistään ystäviä loppuelämäkseen ja pitävät yhteyttä perheiden kanssa kielimatkoilta palattuaankin. Myös kampuksella majoittuminen on nostanut suosiotaan kielimatkalaisten keskuudessa viime vuosina, eikä suotta, sillä kampusmajoitus tarjoaa mahdollisuuden kokeilla brittiläistä yliopisto-opiskelijan elämää ja viettää enemmän aikaa uusien kansainvälisten ystäviesi kanssa. Kumman tahansa valitsetkin, tulee ajastasi Bournemouthissa turvallisen ikimuistoista!

Aktiviteetit ja retket

Kielimatkasi Bournemouthiin sisältää paljon muutakin, kuin englannin kielen opiskelua. Ohjaajasi on kollegoineen järjestänyt sinulle ja uusille ystävillesi vapaa-ajanohjelmaa, joka voi olla vaikkapa kisahenkistä kaupunkiin tutustumista tai leikkimielistä urheilua, rantaretkiä, shoppailua tai tietovisailua. Kielimatkasi alkaa opastetulla kierroksella kaupungissa ja päättyy kahden yön vierailuun maan monipuolisessa pääkaupungissa, Lontoossa, jossa sinulla ja ystävilläsi on aikaa tutustua maailmankuuluihin nähtävyyksiin ja hankkia viimeiset tuliaiset kotiin vietäväksi. Yhtenä oppilaiden suosikeista mainittakoon myös STS Student Partyt, jotka tarkoittavat iltaa täynnä musiikkia, hauskanpitoa, snacseja ja tanssia yhdessä uusien kielimatkaystäviesi kanssa.

Lisäpalvelut

Maksimoi kielimatkasi lisäämällä varaukseesi suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti. Lisäretkipaketti takaa aina vain enemmän ikimuistoisia hetkiä kielimatkasi varrelle, onhan siihen paketoitu mm. vierailu supersuositussa Splashdownin vesipuistossa, tutustuminen viehättävään Bathin kaupunkiin ja kokopäiväretki Southamptoniin, Salisburyyn ja Stonehengelle(!). Bournemouthissa voit valita kielimatkaasi vauhdittamaan myös tennis- tai rantalentiskurssin.

Bournemouthista

Bournemouth on suosittu rantalomakohde Englannin kauniilla etelärannikolla. Bournemouth tunnetaan eloisana kaupunkina monine kesätapahtumineen ja –festivaaleineen. Kaupungissa on kirjava kahvilakulttuuri ja tunnettu ´huvilaituri´, jonka monista aktiviteettimahdollisuuksista yksi adrenaliinia korkeimmalle nostattava on ehdottomasti ZIP-line –liuku laiturilta hiekkarannalle. Kaupungissa vierailee vuosittain noin 5 miljoonaa turistia, jonka lisäksi suosio kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa tuo Bournemouthiin ihanan multikulttuurisen tunnelman.

Faktaa

Kieli: englanti
Asukasluku: 185 000
Valuutta: Iso-Britannian Punta (GBP)
Maakoodi: +44
Aikaero Suomeen: - 2 tuntia
Pinta-ala: 46,18 km2

Paras kesä ikinä! Itsevarmuuteni kehittyi huikeasti / Elsa Östlund

Matkustaminen Bournemouthiin

Helsinki-Vantaan lentoasemalla sinua on vastassa STS:n henkilökuntaa, joko ohjaajasi tai saattaja, jonka kanssa teette yhdessä check-inin. Yhdessä muun ryhmän kanssa lennätte Lontooseen, josta jatkatte yhteisellä kenttäkuljetuksella kohti Bournemouthia. Bournemouthissa isäntäperheessä majoittuvia odottaa yhteisellä tapaamispaikalla perhe, kampuksella majoittuvat jatkavat matkaa yhdessä ohjaajan kanssa aina kampukselle saakka.

Yhteenveto

Jo monien vuosien ajan on Bournemouth säilyttänyt sijansa yhtenä suosikkikohteistamme ja kokoaa yhteen nuoria ympäri maailmaa nauttimaan ihanista hiekkarannoistaan kesä toisen perään. Auringonpaisteineen, iloisine ihmisineen, piiiiiitkine hiekkarantoineen, palmuineen, viihtyisine kahviloineen ja loistavine shoppailumahdollisuuksineen Bournemouth tarjoaa upeat puitteet kielitaidon kehittämiseen ja uusien kansainvälisten ystävyyssuhteiden