Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Hiekkarantaa silmänkantamattomiin

Englantia Bournemouthissa

Bournemouth on auringon hellimä rantakaupunki, josta löytyy Englannin pisin ja paras hiekkaranta. Rantaviiva jatkuu silmänkantamattomiin, onhan se jopa 20 kilometriä pitkä, ja kesällä aurinko paistaa keskimäärin 7,7 tuntia päivässä.


Kurssit Bournemouth

English

Alkaen 1 895 €

1_Fuengirola_Volleyball_beach_Spain.jpg

Osallistu rantalentopallokurssille tai pelaa tennistä

Haluatko kokeilla jotain uutta vai kehittyä sinulle jo tutussa lajissa?
Bournemouthissa voit lisätä kielimatkaasi tennis- tai rantalentopallo-kurssin.

1_Hanna_Karlsson_Bournemouth_CTM_206.jpg

Maksimoi matkakokemuksesi

Ota kaikki irti kielimatkastasi Bournemouthiin! STS Explorer Pass -lisäretkipaketilla matkasi tulee sisältämään entistäkin enemmän suosituimpia retkiä ja aktiviteetteja.

Lue lisää STS Explorer Pass -lisäretkipaketista

Lisätietoa Bournemouthista

Kieli: englanti
Ikä: 12-17 vuotta
Asukkaita: 170 000
Valuutta: Britannian punta (£, GBP)
Uintimahdollisuudet: 12 kilometriä hiekkarantaa sekä uima-altaita
Kesälämpötila: 23°C
Shoppailumahdollisuudet: Castlepoint, Boscombe Market ja paljon muita

Paras kesä ikinä! Itsevarmuuteni kehittyi huikeasti.
Elsa Öslund
Bournemouth

Majoittuminen Bournemouthissa

Kielimatkallasi Bournemouthiin voit valita majoittuvasi joko kampuksella tai paikallisessa isäntäperheessä. Molemmat vaihtoehdot takaavat turvallisen majoittumisen viettäessäsi unelmiesi viikkoja ulkomailla.

1-Bournemouth-University-Residential-27209.jpg

Campus

Bournemouthissa valittavanasi on Talbot Kampuksen Student Village, joka on osa Bournemouthin yliopistoa. Kampuksen tilat ovat trendikkään nykyaikaiset ja se sijaitsee aivan sinullekin hyvin tutuksi käyvän rannan tuntumassa. Student Villagen viihtyisä ympäristö saa olosi tuntumaan kotoisalta ennenkuin huomaatkaan.

Aivan lyhyen kävelymatkan päästä, Talbotin kampukselta, löytyvät niin viihtyisät luokkahuoneet, kuin monipuoliset urheilumahdollisuuden ja oleskelualueetkin.

Majoitut 1hh jakaen WC- ja suihkutilat 2 muun opiskelijan kanssa. Kokonaisuudessaan yhteisessä asunnossanne majoittuu 3-7 opiskelijaa, joiden kanssa pääset jakamaan keittiötilat ja oleskelualueen. Viikottainen siivous sisältyy majoitukseen, pyykinpesulle on mahdollisuus ja kaikkialla Student Villagen ja kampuksen alueilla on käytössäsi WiFi.

Majoitukseen kampuksella sisältyy täysihoito, eli maistuva aamiainen, lounas sekä päivällinen sisältyy hintaan ja tarjoillaan kampuksen ruokalassa buffetista. Viikonloppuisin pakkaamme lounaseväät mukaamme retkille ja aktiviteetteihin. STS Ohjaajasi majoittuu myös kampuksella ja on sinun ja uusien ystäviesi tavoitettavissa koko kielimatkan ajan, 24/7.

1_Host_Family_Malta_0917 (1).jpg

Isäntäperhe

Perheet asuvat eri puolilla kohdetta, suurin osa lyhyen bussimatkan päässä koululta. 

Asut 1-3 muun oppilaan kanssa huolella valitussa isäntäperheessä. Aamiaisen ja päivällisen nautit perheesi luona ja lounaseväät saat pakattuna mukaan kouluun.

Kiematkaan sisältyvät aktiviteetit

Kielimatka Bournemouthiin sisältää paljon muutakin, kuin englannin kielen opiskelua. Vapaa-aikasi on täynnä hauskoja aktiviteetteja, joissa omistautuneet ja kokeneet ohjaajamme ovat myös aina mukanasi.

1_Jakob_Benjaminsson_London_0755.jpg

Kaksi päivää Lontoossa shoppaillen ja nähtävyyksiä kierrellen

Voisitko kuvitella parempaa lopetusta kielimatkallesi Bournemouthissa, kuin kahden yön matka Lontooseen? Emme mekään. Lontoossa sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin, kuten London Eye, Buckinghamin palatsi ja Tower Bridge.

Yhdessä tulemme viettämään unohtumattomat päivät maan pääkaupungissa nähtävyyksien ja hauskojen aktiviteettien äärellä. Kaikki aktiviteetit ja retket ovat valinnaisia ja saat lopullisen aikataulun Lontoon päivillesi sekä mahdollisuuden varata paikkasi toivomissasi aktiviteeteissa (lisämaksusta) Bournemouthissa.

Majoitumme hostellissa lähellä metroasemaa. Majoitukseen sisältyy aamiainen, sekä päivällinen Lontooseen saavuttuamme, sekä seuraavana päivänä. Lounasta voit hankkia kahviloista, ravintoloista tai kaupasta, kun sen aika koittaa.

Esimerkkiaikataulu Lontooseen:

Päivä 1: Lähdemme Bournemouthista aamulla ja saavumme Lontoon hostellillemme lounasaikaan. Jätämme matkatavaramme hostellille ja lähdemme tutustumaan Lontooseen. STS Ohjaajasi pitää sinulle pienen opastetun kierroksen kaupungissa, jonka jälkeen käymme yhdessä päivällisellä ja pääsemme katsomaan musikaalia.

Päivä 2: Aamiaisen jälkeen suuntaamme Madame Tussaudsin vahakabinettiin tai vaikkapa kuuluisalle Camden Marketin alueelle. Lounastamme Bukcinhamin Palatsin läheillä sijaitsevassa kauniissa St. Jamesin puistossa sen sijainnin huomioon ottaen yllättävän rauhallisesta tunnelmasta nauttien. Lounaan jälkeen lähdemme tutustumaan joko British Museumiin tai The National Galleryyn Trafagar Squarella. Päivällisen nautiskeltuamme voimme vierailla London Dungeonissa tai lähteä ihastelemaan kaupunkia yläilmoista London Eyessä.

Päivä 3: Aamiaisen syötyämme suuntaamme kaupungille vielä viimeisen kerran. Halukkaat pääsevät shoppailemaan ja tutustumaan mm. Oxford Streetin kauppoihin. Topshop ja Primark ovat aina olleet oppilaiden kestosuosikit. Hostellille palattuamme on aika pakata tavarat ja hyvästellä jo toiseksi perheeksesi muodostunut kielimatkaryhmä ja kielimatkaelämä. Kentälle suuntaamme yhteisellä kenttäkuljetuksella. Viimeisen päivän aikataulut riippuvat hieman ryhmien paluulentoaikatauluista.

1_hanna_karlsson_Bournemouth_CTM_047.jpg

Opastettu kierros Bournemouthissa

Kielimatkasi Bournemouthissa alkaa opastetulla kierroksella kaupungissa. Kaupunkikierros on hyvä mahdollisuus tutustua niin kurssikohteeseen, kuin uusiin kielimatkakavereihisikin. Vierailemme mm. koululla, tutustumme ranta-alueeseen ja tietysti keskustaan. Samalla saat mahdollisuuden kysellä sinua mietityttäviä kysymyksiä uudesta tulevien viikkojen kotikaupungistasi Bournemouthista.

Pelejä ja aktiviteetteja

Aikataulusi tulee olemaan täynnä hauskoja aktiviteetteja, joita oma STS Ohjaajasi organisoi päivittäin. Aktiviteetti voi olla mitä vain leikkimielisestä pelailusta elokuvailtaan tai karaokeen. Aktiviteetit ovat täydellinen tapa viettää rentoa iltaa yhdessä uusien kielimatkaystäviesi kanssa.

Erilaisia urheiluaktiviteetteja

STS Ohjaaja järjestää ryhmälle urheiluturnajaisia ja Olympics Nightin, jossa pääsemme yhdessä testaamaan erilaisia lajeja. Jos sinulla on mielessä jokin laji, jota haluaisit kokeilla tai jossa haluaisit kehittyä, kerro siitä ohjaajallesi ja mahdollisuuksien mukaan saat toiveesi osaksi Olympialaisia.

STS Student Party

Kohteen henkilökunta ja STS Ohjaajat järjestävät iloksemme partyt, joissa kaikki kieliematkalaisemme pääsevät yhdessä pitämään hauskaa tanssien, herkutellen ja toisiinsa tutustuen. Täydellinen päätös täydelliselle päivälle.

Tietoa Bournemouthissa

Aikoinaan uneliaasta pikkukylästä on kehittynyt tämän päivän suosittu rantakohde, josta löytyy viihdettä, kotoisia kahviloita, kauniita kävelykatuja ja hyvät ostosmahdollisuudet. Tämä opiskelijaystävällinen kaupunki on loistava kohde erilaisten urheilulajien harrastajille ja täydellinen sinulle, jos olet aktiivinen ja rakastat rantaelämää.

Mitä tehdä Bournemouthissa?

Kävelymatkan etäisyydellä koululta sijaitseva ranta on ehdottomasti Bournemouthin ykköspaikka ja tulettekin viettämään monia hauskoja hetkiä rannalla yhdessä ohjaajasi ja kielimatkaystäviesi kanssa. Toki aikaa on myös shoppailulle ja esimerkiksi huvittelulaituriin tutustumiselle. Useampi ilta tullaan viettämään suositulla, kirkosta remontoidulla ´V Clubilla´ STS Student Partyjen merkeissä.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018