Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Koe Vancouverin kauneus

Kielimatkat Vancouveriin

Lähde kielimatkalle Vancouveriin ja nauti Kanadan kauneimmista kaupungeista. Opiskele englantia, tapaa uusia ystäviä ympäri maailmaa ja vietä ennennäkemätön kesä, jonka tulet muistamaan lopun elämääsi. 


Kurssit Vancouver

English

Alkaen 3 695 €

2_6824_Bo_Sacred Heart_int_2012.jpg

Opi englantia Vancouverissa

STS tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden lähteä oppimaan englantia valloittavaan Vancouveriin! Pääset opiskelemaan kieltä kaikkialta maailmasta tulevien oppilaidemme kanssa, joten luvassa on totaalisen kansainvälinen kokemus kansainvälisyydestään tunnetussa Pohjois-Amerikan ehdottomasti cooleimmassa suurkaupungissa.

1_Linn_Broberg_Malta.jpg

Matkustaminen Vancouveriin

Ohjaajamme ovat sinua vastassa joko Helsinki-Vantaan lentoasemalla tai vaihtokentällä, josta jatkatte matkaa yhdessä kansainvälisen ryhmänne kanssa aina Vancouveriin saakka. Lento Helsingistä Vancouveriin kestää noin 12 tuntia ja perillä Vancouverissa saamme lentokenttäkuljetuksen yhteiselle tapaamispaikalle, jossa isäntäperheemme toivottavast meidät lämpimästi tervetulleeksi ja ajaa kotiinsa, joka seuraavien viikkojen ajan tulee olemaan sinunkin kotisi.

Lisätietoa Vancouverista

Kieli: englanti
Ikäraja: 13–19 -vuotta
Asukkaita: 605 000
Valuutta: Canadian Dollar
Kesälämpötila: 25–28°C

Majoittuminen Vancouverissa

Vancouverin kielimatkallasi majoitut sinut lämpimästi tervetulleeksi toivottavasssa paikallisessa isäntäperheessä. Kaikki isäntäperheet on huolella valittu, he ovat kiinnostuneita vieraista kulttuureista ja haluavat pitää huolta turvallisuudestasi ja mukavuudestasi oleskelusi ajan. Isäntäperheessä majoittuminen on loistava tapa tutustua paikalliseen kulttuuriin ja saada uusia kansainvälisiä tuttavia uudesta maasta.

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkaasi Vancouveriin sisältyy paljon (siis PALJON) erilaisia aktiviteetteja aina nähtävyyksistä ja kohdevierailuista rantaretkiin, huvipuistoihin ja vaelluksiin Kanadan upeassa luonnossa. Kaikilla retkillä ja aktiviteeteissa mukana ovat tietysti kokeneet ohjaajamme.

Huomaathan, että aktiviteetit voivat vielä hieman muuttua. Hintaan sisältyvät aktiviteetit ja retket voivat hieman vaihdella kurssin pituudesta riippuen.

1-vancouver-Activities EC.jpg

Welcome BBQ ja School Orientation

Kielimatkasi alkaa parhaalla mahdollisella tavalla yhteisellä BBQ-juhlalla ja kouluun tutustumisella. Edessä on mukavan rento iltapäivä täynnä tärkeää tietoa ja uusiin kielimatkaystäviin, ohjaajiin ja opettajiin tutustumista.

Päiväretki Whistleriin

Whistler on tunnettu kaupunki Vancouverista pohjoiseen. Pääasiassa kaupunki tunnetaan maailmanluokan hiihto- ja lumilautailumahdollisuuksistaan. Pääsemme tutustumaan kaupunkiin perinpohjin päivän kestävällä vierailullamme.

FlyOver Canada

Uskomaton seikkailu, jolla pääset kokemaan Kanadaa aivan uudesta näkökulmasta. 8 minuuttisella virtuaalilennolla näemme maan rannikolta rannikolle 20 metriseltä screeniltä. Matkaa elävöittävät erikoisefektit, kuten liike, tuuli, sumu ja erilaiset tuoksut. Ehdoton ´Must´ Vancouverissa vieraileville.

Kayakiointia Deep Covella

Pääsemme kajakkiretkelle Vancouverin ympäristön ensimmäisille melonta-apajille ja ihastumaan samalla luonnon sanoinkuvaamattomaan kauneuteen vesiltä käsin.

Pyöräretki Stanley Parkiin

Aika olla aktiivinen! Lähdemme pyöräilemään Vancouverin suosituimmalle pyöräreitille Stanley Parkin ympäristöön. Tulet huomaamaan miksi tuhannet ihmiset päätyvät tekemään saman, uudelleen ja uudelleen. Jos et jo ole ehtinyt rakastua Kanadan luonnon kauneuteen aikaisemmin, tapahtuu se väistämättä tällä retkellä.

Päiväretki Victorian kaupunkiin

Victorian kaupunki on Brittiläisen Kolumbian pääkaupunki ja sitä pidetään yhtenä maailman kauneimmista kaupungeista. Päiväretkellämme pääset tutustumaan kaupunkiin ja muodostamaan oman mielipiteesi väitteelle. Victoria on erityisessä suosiossa turistien silmissä ja kaupungissa vieraileekin vuosittain yli 3,6 miljoonaa turistia.

Vierailu Vancouverin Aquariumiin

Vancouverin Aquarium on Kanadan suurin merimaailma ja pitää sisällään yli 70 000 mereneläväistä aina lumoavista kalalajeista delfiineihin, merikrotteihin ja anakondiin. Pääsemme tutustumaan tuhansiin eri lajeihin ja ihailemaan kaunista merenalaista maailmaa.

Valmis Lasersotaan?

Laji, johon koukuttuvat kaikki, vauvasta vaariin. Lasersota on oppilaiden suosiossa oleva aktiviteetti, joka saa adrenaliinitkin nousemaan väijyessäsi vastajoukkueita, kehittäessäsi strategioita ja voittaessasi kiivaassa kamppailussa laserherruuden.

Rantaretkiä

Vancouverista löytyy ihania rantoja ja luonnollisestikin pääsemme tutustumaan yhteen kielimatkamme aikana. Edessä on rentouttava päivä auringonoton, hauskanpidon ja aktiviteettimahdollisuuksien parissa.

Vaellusretki Lighthouse Parkiin

Lighthouse Park on yksi Vancouverin alueen kauneimmista puistoista ja sijaitsee rannikolla Vancouverista itään. Pääsemme tutustumaan puistoalueeseen virkistävällä patikkaretkellä.

Shoppailuretki Metrotowniin

Shoppailijan unelmaretki! Lähdemme tutustumaan yhteen Kanadan suurimmista ostoskeskuksista. Metrotown pitää sisällään yli 400 liiketta, trendikkäitä ravintoloita ja leffateatterin, jotain jotain löytyy varmasti jokaiseen makuun. Ehkä olisi hyvä hetki ostaa tuliaisia kotiinkin viemisiksi?

Keilailua

Keilaus on loistava laji ottaa pieni ystävällishenkinen kilpailu. Pääsemme viettämään iltapäivää porukalla ja katsomaan, kuka on kielimatkamme keilailumestari.

Sisäänpääsy Playland Amusement Park -huvipuistoon

Playland on Kanadan vanhin huvipuisto Vancouverin Hasting Parkissa. Sisäänpääsy oikeuttaa sinut yli 35 laitteeseen ja kohteeseen. Edessämme on mukava päivä täynnä jännitystä ja naurua.

Lynn Canyon Suspension Bridge

The Lynn Canyon Suspension Bridge on upea silta keskellä henkeäsalpaavan kaunista luontoa Kanadan metsissä. Silta ylittää 50 metrin korkeudella huikean kanjonin vesiputouksineen ja syvine altaineen. Pääsemme vierailulle Lynn Canyon Parkiin ottamaan elämämme mieleenpainuvimmat selfiet taustallamme upeat luontonähtävyydet.upean

Shoppailuretki Granville Island Public Marketille

Pääsemme viettämään iltapäivää suositulla shoppailualueella, Granville Island Public Marketilla. Alue on erittäin suosittu niin paikallisten, kuin turistienkin keskuudessa ja tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet shoppailla niin matkamuistoja, kuin vaatekaapin täytettäkin.

Gastown

Vierailemme Gastownissa, Vancouverin synnyinsijoilla. Gastown on mielenkiintoinen ja monipuolinen kaupunki täynnä historian havinaa, tunnettuja maamerkkejä, shoppailupaikkoja ja ravintoloita.

Extreme Air Park Trampoline Jumping

On aika taas yhden adrenaliinia nostattavan aktiviteetin, kun pääsemme käymään Vancouverin suurimmassa sisätrampoliinipuistossa. Edessämme on hauska, mutta hikinen kokemus, jota et halua jättää väliin!

Kanadalainen illallinen

Oletko koskaan kokeillut paikallista perinneruokaa nimeltä poutine? Iso osa maan identiteettiä on sen ruokakulttuuri ja pääsemmekin tutustumaan siihen yhdessä syvemmin perinteisellä kanadalaisella illallisella.

Vancouverista

Vancouver sijaitsee Brittiläisen Kolumbian provinssissa Länsi-Kanadassa. Uskomattoman luontonsa, puhtautensa ja ystävällisen väestönsä ansiosta Vancouver on useina vuosina nimetty Mercerin elämänlaatua mittavan tutkimuksen mukaan yhdeksi maailman top 5 kaupungeista. Omaksut nopeasti paikallisen elämänasenteettä turistienkin mielestä. Kielimatkallamme pääset tutustumaan kaupungin ja sen lähiympäristön tarjoamiin mahdollisuuksiin, joista riittää jokaiselle jotain mielekästä tekemistä. Saat rakastua luontoon ja monipuolisiin harrastemahdollisuuksiin sekä eloisaan kaupunkielämään lukuisine shoppailupaikkoineen ja trendikkäine kahviloineen ja ravintoloineen. en ja –tyylin ja tulet ymmärtämään, miksi kaupunki on niin suosittu sekä kanadalaisten.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018