Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Seikkailu Kanadassa

Canada Adventure

Koe Kanadan parhaat palat! Kanadan upea luonto on todellakin tutkimisen arvoinen. Sinulla on nyt mahdollisuus lähteä uskomattomalle 19 päivän road tripille tähän maailman toiseksi suurimpaan maahan. Sinua odottavat henkeäsalpaavat maisemat komeine vuorineen sekä kauniine järvineen, jokineen ja metsineen. Mikäli harrastat valokuvausta, tulet pitämään tästä matkasta erityisen paljon!

Aloitamme matkamme länsirannikolta ja kuljemme Pacific Rimin ja Jesperin luonnonpuistojen kaltaisten majesteettisten kohteiden halki. Kuvittele millaista olisi nukkua tähtitaivaan alla tai kajakoida ja patikoida Whistlerissä. Adventure-matka Kanadassa yhdistää upean luonnon mielenkiintoisiin kaupunkeihin, kuten Calgary, Victoria ja Vancouver, mikä tekee matkasta todella unohtumattoman kokemuksen.

Matkalla ei ole lainkaan luokkahuoneopetusta, vaan opit englantia puhumalla ohjaajiesi ja uusien kansainvälisten ystäviesi kanssa.

Majoittuminen matkalla

Tällä kielimatkalla majoittuminen on osa hauskuutta. Joinain öinä yövyt hotellissa, toisina taas pystytät teltan yhdessä ohjaajiesi ja muiden kielimatkalaisten kanssa.

Matkan kohokohdat

 • Patikointi Yohon kansallispuistossa
 • Skytram-köysirata Jasperissa (lisämaksusta)
 • Kuumat lähteet Banffissa
 • Kajakkimelonta Agnes-järvellä
 • Vierailut Helmckenin ja Dawsonin vesiputouksilla

Matkaohjelma

Maksimoi kielimatkakokemuksesi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Canadan kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

STS Road trip

Seikkailu uskomattomien nähtävyyksien ja maisemien äärelle, monissa kiehtovissa kaupungeissa vieraillen. Matkaa teemme bussilla ja kieltä opimme matkamme varrella keskustellen uusien ystäviemme ja paikallisten kanssa.

Ikä: 13-19 vuotta
Oppitunteja/päivä: Ei luokkahuoneopiskelua
Oppilaita/ryhmä: 13

Lähimmän lentoaseman löytäminen
 • Lähtö:
  2.7.2019
  Pituus:
  20 Päivää
  Mistä:
  Helsinki
  3 895 €

Mitä hintaan sisältyy

Lennot ja ohjaaja
Majoittuminen leirintäalueilla, hotelleissa ja hostelleissa
Kuljetukset minibussilla
Vancouverin nähtävyyskierros
Vierailu Lake Louisella
Uinti kuumissa lähteissä
Patikointi Yoho National Parkissa
Vapaapäivä Banffissa
Reppu

Vapaaehtoiset lisäpalvelut

STS Explorer Pass
T-paita
Beach kit

iStock_2145579_Canada_Kajak (2).jpg

Canada Adventure -matkaohjelma

Kanada on suuri maa, jonka itä- ja länsirannikon väliin jää paljon nähtävää. Olemme täyttäneet matkaohjelmamme aktiviteeteilla ja koonneet siihen maan parhaimpia nähtävyyksiä. Olet uusien ystäviesi kanssa hyvissä käsissä, kun kokeneet ohjaajamme esittelevät teille maata.

8-Canada-Banff-0974.jpg

Maksimoi matkakokemuksesi

Ota kaikki irti kielimatkastasi Canadaan! STS Explorer Pass -lisäretkipaketilla matkasi tulee sisältämään entistäkin enemmän suosituimpia retkiä ja aktiviteetteja.

Lue lisää STS Explorer Pass -lisäretkipaketista

Faktoja Kanadasta

Kielet: Englanti ja ranska

Ikä: 13-19 -vuotiaat

Asukasluku: 35 miljoonaa

Valuutta: Kanadan dollari

Uintimahdollisuudet: Jokia ja järviä

Lämpötila kesäisin: 19-23 °C

Ostosmahdollisuudet: Erinomaiset kaupungeissa


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018