Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Oppilaiden, vanhempien ja ohjaajien kokemuksia kielimatkoista – tutustu STS Blogiin!
Paranna kielitaitoasi Queenslandissa

Englantia Queenslandissa

Isäntäperhe
Englanti
Ikä 13-17

Kaikista kielimatkakohteistamme Queensland tarjoaa ehdottomasti perusteellisimman katsauksen paikalliseen elämään ja kulttuuriin. Queenslandissa majoitut huolella valitussa isäntäperheessä ja pääset kokemaan aitoa opiskelijaelämää osallistumalla oppitunneille yhdessä paikallisten high school -opiskelijoiden kanssa. Kielitaitosi kehittyy harppauksen ja saat aivan uutta itsevarmuutta käyttää kehittynyttä kielitaitoasi niin Australian aurinko-osavaltioon tutustuessasi, kuin kielimatkalta palattuasikin!

Englannin Classic –kielikurssi

Australian kielikurssi on ainoa laatuaan. Queenslandissa pääset Classic-kielimatkatyypin mukaisten oppituntien lisäksi tutustumaan australialaiseen opiskelijaelämään olemalla mukana paikallisen high schoolin oppitunneilla yhdessä paikallisten opiskelijoiden kanssa. Kielitaitosi kehittymisen ohessa saat syväkatsauksen paikalliseen kulttuuriin ja elämänmenoon yhdessä sinulle nimetyn ´apuoppilaan´ kanssa. Kielikurssi Queenslandissa on mahdollisuus kokea kielimatkailun parhaat puolet: uudet ystävät ympäri maailmaa sekä vieraaseen kieleen ja kulttuuriin uppoutuminen tavalla, jonka käsität vasta paikanpäällä arkea eläessäsi!

Sisältyvät aktiviteetit

Queenslandin kielimatkamme sisältävät englannin kielen tuntien lisäksi useita hauskoja aktiviteetteja täydentämään vapaa-aikaasi. Omistautuneet ja kokeneet STS ohjaajamme valvovat ja ohjaavat kaikki aktiviteetit ja retket kielimatkasi aikana.

Majoittuminen Queenslandissa

Kielimatkallasi Queenslandiin tulet majoittumaan sinulle huolella valitussa isäntäperheessä.

Isäntäperheessä majoittuminen tarjoaa mahdollisuuden tutustua syvemmin paikalliseen kulttuuriin.

Mitä hintaan sisältyy

 • Lennot ja ohjaaja
 • Majoittuminen isäntäperheessä täysihoidolla
 • Retket ja aktiviteetit
 • Kielenopiskelu
 • STS reppu
 • STS T-Shirt
 • STS Diplomi

Lähdöt ja hinnat

Kaikki kurssivaihtoehdot

  • Ajankohta:
   Sat Jul 11 2020
   Pituus:
   22 Päivää
   Majoittuminen:
   Isäntäperhe
   Mistä:
   Helsinki
   4 745 €