Discover You - in a new language
Paratiisi Australialaiseen tyyliin

Kielimatkalle Queenslandiin

Australian 'Sunshine Statena' tunnettu Queensland on kaikkea sitä, mitä Australiassa rakastamme! Sen lisäksi, että sieltä löytyvät niin kuvankauniit hiekkarannat, maailman vanhimmat sademetsät kuin maailmankuulu Iso Valliriuttakin, on Queensland myös tärkeä aboriginaalisten kulttuurien keskus. STS:n kanssa pääset Queenslandissa kokemaan aidon minivaihto-ohjelman paikalliseen koulumaailmaan ja perhe-elämään, sekä monipuoliseen kulttuuriin, väestöön ja luonnonmaisemiin tutustuen.

Kohokohdat

  • Rento elämänmeno
  • Australian ‘Sunshine State’
  • Kauniit ja monipuoliset luonnonmaisemat
  • Sykkivät suurkaupungit ja rennot pikkukylät
  • Ainutlaatuinen Iso Valliriutta
  • Kokemus ´minivaihto-ohjelmasta´

Kurssivaihtoehdot

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele englantia Queenslandissa

Queensland tarjoaa ainutlaatuiset puitteet englannin kielen opiskeluun sekä paikalliseen elämään ja kulttuuriin tutustumiseen. Perinteisten kielimatkojen opiskelun lisäksi pääset mukaan paikallisten high school –opiskelijoiden oppitunneille ja saat mahdollisuuden kokeilla minivaihto-ohjelmaa Down Under. Tartu siis tilaisuuteen kokeilla, miltä tuntuisi ryhtyä turistista paikalliseksi opiskelijaksi monipuolisessa Australiassa.

Majoittuminen Queenslandissa

Yksi Queenslandin kielimatkasi kohokohdista on paikalliseen elämänmenoon tutustuminen majoittuessasi huolella valitussa isäntäperheessä. Pääset uppoutumaan australialaiseen kulttuuriin ja kehittämään kielitaitoasi aitiopaikoilta perheesi kanssa kuulumisia vaihtaessasi, paikallisia herkkuja maistaessasi ja elämään sopeutuessasi. Nautit aamiaisen ja päivällisen perheessäsi ja saat lounaseväät mukaasi kouluun tai retkille.

Aktiviteetit ja retket

Päivittäisten oppituntien ohessa aikasi Queenslandissa on väritetty hauskoilla aktiviteeteilla ja mielenkiintoisilla retkillä. Pääset tutustumaan maan monipuoliseen luontoon, vierailemaan suosituimmissa turistikohteissa ja teemapuistoissa sekä oppimaan lisää paikallisista alkuperäiskulttuureista, shoppailua unohtamatta!

Queenslandista

Queenslandia voisi monipuolisuutensa puolesta kutsua Mini-Australiaksi, sillä sieltä löytyy kaikkea sitä, mitä Australiassa rakastamme: kuvankauniita hiekkarantoja rentoine surffareineen, trooppisia sademetsiä mielenkiintoisine kasvistoineen ja eläimistöineen sekä Iso Valliriutta, yksi maailman suurimmista ja vaikuttavimmista luontokokonaisuuksista. Queenslandin pääkaupunki Brisbane on yksi Tyynenmeren alueen nopeimmin kasvavista kaupungeista ja tunnettu mm. avoimesta ja monikulttuurisesta väestöstään.

Faktaa

Kieli: englanti
Väkiluku: 4,7 miljoonaa
Valuutta: Australian dollari (AUD) 
Aikaero Suomeen: + 7 tuntia
Maakoodi: +61 

Matkustaminen Queenslandiin

Matka Queenslandiin on pitkä, mutta pidämme huolen, että se sujuu ongelmitta. Matkustat yhdessä kurssikavereidesi kanssa ja tapaat ohjaajasi viimeistään vaihtokentällä. Australiaan matkustettaessa sinun tulee hankkia eVisitor –matkustuslupa ennen matkasi alkamista, mutta ohjeistamme sen kanssa vielä keväällä ennen lähtöä.

Yhteenveto

Pelkästään rannikon upeat hiekkarannat ja rento surffauskulttuuri olisivat loistava syy valita kielimatkakohteeksi Queensland, mutta tiesitkin jo, että Australian ´Sunshine Statesta´ löytyy myös paljon muuta! Kauniit ja monipuoliset luonnonmaisemat, värikkään avoin väestö, monikulttuuriset suurkaupungit ja inspiroivat opiskelupuitteet tekevät Queenslandista lyömättömän kohteen lähteä kokemaan mini-vaihto-ohjelma maapallon toisella puolen. Mini-vaihtosi aikana pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin aitiopaikoilta, itsenäistymään, kokemaan uutta ja kehittämään kielitaitoasi niin high school-tunneilla, kuin isäntäperheesi kanssa kommunikoidessa. Tulet viettämään kesän, jota et unohda ikinä!