Stay tuned! Voit varata kielimatkasi kesälle 2022 1.10. alkaen
Seikkailu "down under"

Kielimatkalle Australiaan

On monia paikkoja, joihin matkustaa oppimaan englantia, mutta yksikään ei vedä vertojaan Australialle. Lämmin ilmasto, sitäkin lämpimämpi väestö, toinen toistaan upeammat kaupunkikohteet, uskomaton luonto ja vertaansa vailla oleva rento rantaelämä tekevät Australiasta ainutlaatuisen kielimatkakohteen.

Mihin haluaisit matkustaa?

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele englantia Australiassa

Vaikka Isossa-Britanniassa ja USA:ssa ovat ne suosituimmat kielimatkakohteet englannin opiskeluun, avaa yhä useampi nuori mieltään myös muille vaihtoehdoille ja huomaa Australian tarjoaman ainutlaatuisen mahdollisuuden. Miellyttävä ilmasto, sykkivä kaupunkielämä, sanoinkuvaamattomat luonnonmaisemat, upeat hiekkarannat ja vieraanvaraisuudestaan tunnettu väestö ovat vain muutama syy lähteä kokemaan unohtumaton seikkailu Australian ihmeiden äärelle. Australian monikulttuurinen ja avoin väestö saa sinut nopeasti tuntemaan itsesi kotiutuneeksi ja pääset luomaan korvaamattomia kansainvälisiä suhteita niin matkakavereidesi, kuin paikallistenkin opiskelijoiden sekä perheesi kanssa. Lähde kanssamme kokemaan minivaihto-ohjelma Australiassa, kehittämään kielitaitoasi, kansainvälistämään ystäväpiiriäsi ja päivittämään IG-tilisi uskomattomilla otoksilla!

Matkustaminen Australiaan 

Matka-aika Australiaan on pitkä, mutta jokaisen lentokoneessa vietetyn tunnin arvoinen. STS:n kanssa matkustat turvallisesti yhdessä muun ryhmän kanssa. Lentokentällä sinua on vastassa STS:n henkilökuntaa, joka avustaa sinut elämäsi matkalle Down Under. Saavuttuanne perille pääset tapaamaan isäntäperheesi ja kotiutumaan uuteen kesäkotiisi. Matkustaessasi Australiaan tarvitset eVisitor matkustusluvan, jonka hakemisessa opastamme ja autamme sinua vielä ennen lähtöä.

Australiasta

Australia on valtavan monipuolinen maa, jossa on laaja kirjo erilaisia luonnonmaisemia sekä ihmisiä. Sykkivät suurkaupungit kokoavat yhteen ihmiset ympäri maailmaa ja maan uskomaton luonto tarjoaa ihasteltavaa jokaiseen makuun. Aavikkoinen keskimaa, ainutlaatuinen eläimistö ja kasvisto, kuvaukselliset rannat ja tietysti Iso Valliriutta ovat vain muutamia asioita, jotka odottavat vierailijaansa Australiassa.

Australia

Väkiluku: 24,6 miljoonaa
PInta-ala: 7 700 000 km2 
Pääkaupunki: Canberra
Kieli: englanti
Valuutta: Australian dollari (AUD)
Aikaero Suomeen: + 7 tuntia
Maakoodi: +61

Sää ja ilmasto

Vaikka Australia usein mielletään ilmastoltaan kuumaksi ja kuivaksi maaksi, on maassa itseasiassa useita eri ilmastoalueita. Pohjoisen trooppisista alueista keskimaan aavikko-olosuhteisiin ja Australian Alppien vuoristoilmastoon, on maassa hyvin laaja kirjo erilaisia luonnonolosuhteita ja ilmastoja. Koska Australia sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla, kulkevat vuodenajat päinvastoin, kuin meillä. Lämpimimpiä kuukausia ovat joulukuu ja tammikuu. Kesäisin Australian koillisosissa saadaan yleensä nauttia noin 25 celsiusasteen lämpötiloista ja hyvin vähäisistä sateista.

Yhteenveto

Australia on vauras kansakunta nykyaikaisine kaupunkiympäristöineen ja monipuolisine luonnonmaisemineen. Aina trooppisista sademetsistä ja värikkäistä valliriutoista mielenkiintoisiin suurkaupunkeihin ja rentoa elämänmenoa kunnioittaviin hiekkarantoihin, löytyy Australiasta tutkittavaa ja tutustuttavaa jokaiseen makuun, pidemmäksikin aikaa. Australian väestö on monikulttuurinen ja sen historia on värikäs, mutta yhteistä jokaiselle asukkaalle on rento elämänasenne ja avoimuus ja ystävällisyys jokaista vastaantulijaa kohtaan. Anna Australian ja sen kansan hurmata sinutkin, lähde mini-vaihtoon Down Under!