Discover You - in a new language
Hosting exchange students: what’s it like?

STS Host Family Hangouts

Maailman tämänhetkisistä matkustusrajoituksista huolimatta uskomme valoisampaan ja kansainvälisempään tulevaisuuteen. Ei aikaakaan, kun nuoret pääsevät taas tutustumaan maailmaan ja kasvamaan kohti maailmankansalaisuutta.

Tarjotaksemme oppilaillemme parhaat mahdolliset puitteet vaihto-ohjelmiensa ajaksi, jatkamme maailman tilanteesta huolimatta työtämme sopivien isäntäperheiden löytämiseksi ja parhaiden mahdollisten perhe/nuori-kombojen yhteensovittamiseksi.

Koska emme pääse tapaamaan toiminnasta kiinnostuenita kasvokkain ja kansainvälisempään tulevaisuuteen keskittyvät tapahtumat on peruttu, olemme pistäneet pystyyn jo suosiota keränneet STS Host Family Hangout -webinaarit. Näissä tapaamisissa pääset tapaamaan muita isäntäperhetoiminnasta kiinnostuenita sekä jo perheenä toimineita, pääset kuulemaan millaista on majoittaa toisesta maasta saapuva nuori omaan kotiin ja millaisiin hyötyihin ja haasteisiin aikaisemmat perheet ovat törmänneet.

Tilaisuudet ovat kansainvälisiä ja jokaisen tilaisuuden isäntänä toimii yksi toimistoistamme ympäri maailmaa. Pääset siis samalla oppimaan uusista kulttuureista ja sekä perheiden, että paikallisten nuorten elämästä kyseisessä maassa. Ehkä löydät samalla suosikkisi ja huomaat, mistä maasta ensisijaisesti toivoisit omaan kotiisi tulevan vaihtarin olevan.

Webinaareja on joka toinen torstai, klo 19 alkaen

30.4. klo 19 – Italia
14.5. klo 19 – Sveitsi
28.5. klo 19 – Ranska
11.6. klo 19 – Saksa
25.6. klo 19 – Ruotsi
9.7. klo 19 – Tanska
23.7. klo 19 – Norja
6.8. klo 19 – USA ja Mexiko
20.8. klo 19 – Itävalta

See you there!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.